szimpla bringa pince

A Szimpla bringa bérlős szolgáltatása 2016 tavaszától a Strike Bike kerékpárbolttal kerül egy helyiségbe. A kölcsönzős szolgáltatáson felül, ezen túl bringákat és alkatrészeket is vásárolhattok nálunk.A Strike Bike nemcsak egy bringabolt, hanem a Budepest Bike Maffia saját tervezésű és építésű bringáinakösszefoglaló neve is.Ez az új üzleti modell, a for és nonprofit vonalat egy üzleten belül valósítja meg.

 

Előtérbe helyezzük a városi kerékpározást, ezért egysebességes verdákat építünk. Mivel a tartósság hívei vagyunk, ezért kizárólag közép és felső kategóriás, megbízható alkatrészekkel dolgozunk.

A Strike Bike célja, hogy az igényes, megbízható kerékpárok építése mellett, a társadalmi felelősségvállalás fontosságát is bemutassa. Ezért minden megrendelt és eladott, egyedi kerékpár árából 10.000 forintot jótékony célra ajánlunk fel!

Négy típust különböztetünk meg:

SB | Church, ­ Pub, ­ Kid Edition Míg az első a „templomba járós” (Church) bringa, utóbbi a „kocsmázós” (Pub). A kettő differenciált árban, fiú és lány típusban is rendelhető lesz hamarosan! A "kid" verziót a későbbiekben gyermekeknek készítjük.

SB | Charity Edition „Adományból, adomány!” Az egyedi építés mellett használt, de működő, megbízható alkatrészekből, építünk / újítunk kerékpárokat rászoruló embereknek, családoknak. Hogy mennyit tudunk egy­egy hónapban készíteni az rajtatok is múlik. Ha elhozzátok használt, de működő alkatrészeiteket, kerékpárjaitokat , abból mi működő "charity strike bikeokat" építünk, hogy azoknak is jusson akik nem tehetik meg, hogy bringákat vásároljanak maguknak, de jelentősen segítené őket a mindennapokban.

Figyelem! A Strike Bike Charity verziója kereskedelmi forgalomba nem kerül. Az adományba kapott használt alkatrészeket és kerékpárok melyeket felújítunk és menő bringákat készítünk 100%­ban tovább adományozunk. Mivel a Stike Bike kerékpárok egyedileg, saját üzletünkben kerülnek összeszerelésre, így minden modellre előrendelést veszünk fel. Az első modellek átvétele, április közepétől lehetséges, mely az üzlet nyitás időpontja is lesz egyben.

Bérelj Szimpla Bringát!

 

 

 

A bringákat kérd a Szimpla Háztájiban! 1075 KAZINCZY UTCA 7.

 

rendbeHozzuk SZEMED FÉMÉT!

Szervíz áraink: