A hetedik - Szimpla Lemming program


A Lemming Program idén hetedik alkalommal kel életre azzal a céllal, hogy kiteljesedni vágyó, friss és eredeti zenekarokat hozzon össze.

Miért is jó ez?

Mert minden egyes beválogatott zenekar kap valamit:

-önálló est a Szimpla Kertben, amit élőben közvetítünk, egy kiválasztott számról pedig egy teljes értékű felvételt is kaptok.

- ezután színt vallhattok a Budapest Eklektik műsorban, hogy milyen is lemmingnek lenni.

Ezeken kívül Lemming Kerekasztal beszélgetés is lesz, amin tapasztalt zenészekből, szervezőkből, újságírókból és egy coachból álló bizottsággal közösen vizsgáljuk a zenekart, mint élő közösséget: hogyan lát önmagára, hogyan kezelheti a felmerülő konfliktusokat és fejlődhet anélkül, hogy a frontember kilépjen a világsiker küszöbén, mert összeveszett a gitárossal.

A Lemming Bizottság tagjai ezen aktívan részt vesznek, és a zenészekkel együtt osztják meg tapasztalataikat a közös zenélés belső dolgairól. A tagok egyébként együtteseket támogató szakmabeliek, akikkel személyes kapcsolatot lehet kialakítani és tabukat döntögetni.

A koncertek lezajlottával a zenekarok személyre szabott lehetőségeket kapnak díjak helyett, olyanokat amik fejlődésüket leginkább segítik:

ERDÉLYI TURNÉ KÖZÖS SZERVEZÉSE, A SEPSISZENTGYÖRGYI SZIMPLÁIG, A PESTI SZIMPLA KERT KÖLTSÉGÉN
EGY ÚJABB, EZÚTTAL FIZETETT KONCERT A SZIMPLA KERTBEN, TÖBB SZÁM PROFI FELVÉTELÉVEL.
MEGHÍVÁS A BABEL SOUND FESZTIVÁLRA
MEGHÍVÁS AZ ÍZEK, VERSEK, MADÁRFÜTTY FESZTIVÁLRA
TOVÁBBI MEGHÍVÁSOK A SZIMPLA KERTBE ÉS EGYÉB HELYEKRE
DALOK.HU PROMÓ HADJÁRATA, INTERJÚ A RÁDIÓMŰSORÁBAN, MEGJELENÉS A 12.000 CÍMRE KIKÜLDÖTT HÍRLEVELÉBEN, DIGITÁLIS TERJESZTÉSI, KIADÁSI ÉS EGYÉB ZENEIPARI TANÁCSADÁS
A TROTTEL RECORDS KIADÁST SEGÍTŐ TÁMOGATÁSA
DEMÓFELVÉTEL A SZIMPLA KERT STÚDIÓJÁBAN
INTERJÚ A FIDELIÓ MAGAZINBAN
ÉLŐ PORTRÉKONCERT A TILOS RÁDIÓBAN KÁOSZ KAPITÁNNYAL
A jelentkezés ingyenes, a koncertek sem belépősek, egyedül az aktív részvétel elvárt. Olyanok jelentkezését várjuk, akiknek van legalább 60 percnyi koncertanyaguk, saját, kreatív zenéjük, és képesek megszegni a szabályokat. Olyan csapatokat kutatunk, akik, mint a lemmingek, szó szerint minden áron arra mennek, amerre a saját útjuk viszi őket.

Jelentkezz, és olvass tovább itt!

 

Program