Itt a 2016-os Szimpla Zenekatalógus - avagy megjelent a Szimpla Konczert no. 5

Ha eddig nem ismerted volna a Szimpla albumokat, akkor jócskán lemaradtál egy csomó, számunkra, és reméljük számodra is kedves pillanat újraéléséről, hiszen ez már az 5. válogatás anyagunk, és hogy még nagyobbat szóljunk, ez a 3. CD, ami teljesen élőben felvett koncertekből táplálkozik. Úgyhogy nyugodtan csinálhatsz magadnak otthon egy Szimpla élő bulit, vagy jöhetnek az emlékek, ha épp távol vagy, kielégítő mennyiségű anyagot teszünk le eléd. A legújabb, és már létező lemezeket a Szimpla Kert Shisha bárjából magaddal is viheted jelképes összegért (1500 Ft).

És, hogy pontosan miből is szívtuk teli az elmúlt egy évnyi ( kb 150 koncert ) koncertsorozat legjobbjait? Itt egy kis bemutató a kedvenceinkről.


Aztán, ha ez nem lenne elég, az előző év albumát, a vol 4-et ingyen letölthetővé tesszük a Soundcloudról, így már négy albumot tölthettek le teljesen ingyen az amúgy 177 track-et számláló csatornáról

 

Spotify-on pedig itt találhatod meg:
Archiválásban is jók vagyunk, a Youtube csatornánkon, a Soundcloudon vagy a Mixcloudon fent van a legtöbb élő koncert felvétele, szóval ha a Te személyes kedvenced nem került föl esetleg, akkor onnan leszedheted bármikor. Nézd meg a Facebookon (Szimpla Music) élő közvetítéseinket, fényképeinket, ha olyan dolog jönne közbe, ami elszakít egy olyan zenekar testközeli élményétől, amit nehezen hagynál ki.

Jöjjön akkor, aminek jönnie kell, mert a kikelet sem várat magára így márciusban, és depláne az új koncertteremben még menőbb koncerteket és felvételeket leszünk képesek levezényelni. Jobb időpontot talán tényleg nem lehet választani a megújhodásra. Bon apetite!

                     A sör elszáll a CD megmarad.

Az új évet pedig kezdjük is el:

Aurevoir - Március 1.
Meszecsinka - Március 2.
Bujdosó trió - Március 9.
Vojasa - Március 16.
Voodo Papa - Március 21.
Zűrös banda - Március 22.
Ethnofil - Március 23.
Szimplicissimus - Március 29.