Lemming program 2020

 

Már lehet jelentkezni a nyolcadik Szimpla Lemming Programra!

update: a jelentkezés lezárult!

A program első része egy önálló est a Szimpla Kertben. A koncertet élőben közvetítia Szimpla Kert online csatornája, egy kiválasztott számról pedig egy teljes értékű, szuper minőségű felvétel is készül. A zenekar ez után színt vallhat a Budapest Eclectic műsorban, hogy milyen is lemmingnek lenni. A Lemming Kerekasztal beszélgetésen pedig tapasztalt zenészekből, szervezőkből, újságírókból és egy coachból álló bizottsággal közösen vizsgáljuk a zenekart, mint jelenséget.
A Lemming Bizottság tagjai ezen aktívan részt vesznek, és a zenészekkel együtt osztják meg tapasztalataikat a közös zenélés belső dolgairól. Ők együtteseket támogató szakmabeliek, velük lehet személyes kapcsolatot kialakítani, tabukat döntögetni:

- Biljarszki Emil - Dalok.hu (zeneterjesztő cég és zenei médium)
- Hoppál Mihály - élő lemming, zenész, szervező
- Kriz Eklics,
- Volkova Krisztina - Tilos Rádió, élő Lemming
- a KERET blog csapata,
- Bakács Tibor – takarító,
- Latorczai Balázs, Lászlófalvi Rita – koncertszervezők, Szimpla Kert,
- Rupaszov Tamás: a Trottel Records alapítója,
- Szász Emese - újságíró, Fidelio,
- Todoroff Lázár - fotós, videós, Szimpla Kert.
A kerekasztalt vezeti: Hoppál-Kovács Edit coach, szervezetfejlesztő.
A koncertek lezajlottával a zenekarok személyre szabott lehetőségeket kapnak díjak helyett.
Végül, egy speed meeting keretein belül egyéni konzultációt kap a bizottság tagjaitól, témaköreik alapján, mint lemezkiadás, koncertszervezés, sajtó, egyebek.

A Szimpla Lemming Programra 2019 December 15 és 2020 Január 19 között lehet jelentkezni a Dalok hu Lemming Program menüpontjában.

A jelentkezés módja:
A Dalok.hu Lemming Program menüpontjában található az online regisztráció. A jelentkezés során fel kell töltened két saját felvételt MP3-ban, rövid leírást és fotót a zenekarodról, meg kell adnod az elérhetőségeidet. A jelentkezéssel hozzájárulsz
ahhoz, hogy a zenét és a fotót elérhetővé tesszük a nyilvánosság előtt a pályázat
idejére. A jelentkező vállalja, hogy továbbjutása esetén ad legalább 60 percnyi élő koncertet a Szimplában 2020 márciusában a szervezőkkel leegyeztetett időpontban, továbbá a zenekar legalább fele megjelenik a kerekasztal beszélgetésen.

 

Program