Szimpla Lemming Program: DzsinnKalaDzsi

Immár ötödik éve rendezzük meg a Szimpla Lemming Programot, melynek keretein belül összehozzuk a legkülönbfélébb zenekarokat akikben egy közös mégis van: a saját útjukat járják, a zene mozgatja őket és nemcsak az az által elért eredmények. 

A Szimpla Lemming Programban résztvevő zenekaroknak különféle segítséget adunk majd, főleg felajánlóinktól. Fellépés a Művészetek Völgyében, a Babelsound Fesztiválon, az EllátóHázban, Demó felvétel a Szimpla Stúdiójában és a Major Stúdióban, stb stb, de a legnagyobb erénye, hogy a zenekarok megismerik egymást, belelátnak egymás életébe, működésébe.

Így mutatkoztak be:

A zenei stílusunk nehezen behatárolható, és állandóan mozgásban van. Legegyszerűbben fúziós világzenének neveznénk. Szeretünk különböző dallamokat játszani a világ különböző tájairól és ezeket kombinálni más dallamokkal, ritmusokkal a világ más tájairól.Néha modern, néha autentikus felfogásban. A zenekar mottója, “Bennünk emberekben sokkal több közös dolog van, mint amennyi különbözőség. Ha a zenében megférnek egymás mellett harmóniában különböző népek, kultúrák hangjai, ritmusai, akkor mi emberek is meg tudjuk ezt tenni. A zene az univerzális nyelv.”

Tagok:

Qingele Qingele (CHI) Zhenja Shubina (RUS) Tóth Csaba Dzsinn (H) Kovács Gergő (H) Bakai Márton (H) Kalmár Ádám (H)

Este 8, ingyenes.

Program