Szimpla Lemming Program: Nagy Edi Project

Immár ötödik éve rendezzük meg a Szimpla Lemming Programot, melynek keretein belül összehozzuk a legkülönbfélébb zenekarokat akikben egy közös mégis van: a saját útjukat járják, a zene mozgatja őket és nemcsak az az által elért eredmények. 

A Szimpla Lemming Programban résztvevő zenekaroknak különféle segítséget adunk majd, főleg felajánlóinktól. Fellépés a Művészetek Völgyében, a Babelsound Fesztiválon, az EllátóHázban, Demó felvétel a Szimpla Stúdiójában és a Major Stúdióban, stb stb, de a legnagyobb erénye, hogy a zenekarok megismerik egymást, belelátnak egymás életébe, működésébe.

Így mutatkoztak be:

Dark popzene triphoppal vegyítve, jazzy fűszerezéssel. Mi ez, ha nem a határok feszegetése... Nagy Edi vagyok, a 2014. évi Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai díjas dalszerző-énekesnője. Az akkori formációt, az Edi & Kolos duót, valamint a triphopban utazó korábbi zenekarát, az Anyu Nem Seedel-t magam mögött hagyva, de azok hangulatát és hangzásvilágát ötvözve született a jelenlegi zenekar. A dalokat közösen hangszereljük, és Nagy Edi Project néven járjuk Budapest és vidék kisebb-nagyobb klubjait, fesztiváljait, s a mindössze másfél év alatt rengeteg helyen megfordultunk már, különböző felállásban. A szívből jövő, vallomás- és versszerű dalok többnyire magyar nyelven születnek, de szívesen írok angolul is. A trip-hop alapokra épülő dalokban keveredik a soul, az r'n'b és a jazz, de a poprock- és világzenéből is megjelennek elemek, és a jellemző stílusjegyek egy különleges, mégis könnyen befogadható, amolyan alternatív popzene irányába terelik a dalokat. Rendszeresen koncertezünk, néha egyetlen gitárkísérettel, máskor az öt fős zenekarral, és szívesen közreműködök másokkal is (így született 2 elektro hangzású dala, a Csend és a Más Az Én is), valamint 2016 októbere óta az efZámbó Happy Dead Band (A.E. Bizottság utódzenekara) egyik énekesnője. 2 akusztikus dalt tudok csatolni, a legnagyobb örömet a dalok zenekari verzióban történő rogzítése szerezné nekem.

Tagok:

Nagy Edi - dalszerző, énekes Budai Benjámin - billentyű Gyarmati Fanny - gitár Kocsis Dániel - dobok Mayer József - nagybőgő

Este 8, ingyenes.

Program