Szimplakutya - tavaszi kivitel

 

Eljött a jó idő, s vele együtt illatfelhőbe burkolózva nyitjuk ki szívünket a világra, arcunkat a Nap felé, mint egy dolgát jól ismerő virág. Nade! Ha mi így érezzük a felszabadulás mezsgyéjét, ugyan mit érezhetnek a kutyák, akik tőlünk többszázszoros receptoringerükkel hajthatatlan vágtatásba kezdenek az őket körülvevő megújult földizzadás jegyében? 
Hozzd el szombaton a négy lábon szaladgáló kedves kis létformádat hozzánk, hogy érezze, van Néki is egy hely, egy lakosztály, egy "K" épület, ahol igazán otthon érezheti magát, és ahol új barátokra lelhet 13-19 óra között!
És, hogy mi is vár rátok ebben a röpke 6 órában?
Kézműves kellékek, kutyabarát termékeken túl megoszthatjátok a kutyás városi lét tapasztalatait, az utcán pedig érdekesebbnél érdekesebb kutyás programok várnak akár kétlábon, akár négylábon érkeztek. 

A rendezvény idejére lezárjuk a Kazinczy utca egy részét is!!!

(a Dohány utca - Wesselényi utca között)
A lezárt utcarészen kutyás aktivitásokat, programokat is tervezünk, hamarosan ennek részleteit is megismerhetitek! :)

Akik már biztosan ott lesznek a Kutyabarát.hu partnereiként:

- Sixfeet dog design
- Walking Dog
- DogSurf
- Wash and Vau kutyamosó
- Flash kutyapékség
- DoginBed
- Madzag
- Kutyabarát.hu
- Kutyabarát webshop
- onlinekutyabolt.hu
- Hussebudaors
- Polka Dog
- PLATINUM Natural
- Gyöngy Varázs
- UtazzItthon.hu
- Dravahotel Thermal Resort Harkány****
- O dog design
- Barfshop.hu - a nyersetetés
- Kutyaoutdoor
- ChiliCord
- Utazzkutyaddal.hu / Travelwithyourdog.hu / Reisemitdeinemhund.hu

Civil szervezetek, alapítványok:
- Noé Állatotthon Alapítvány
- Vigyél Haza Alapítvány
- Tetovált Állatmentők Egyesület
- Szabad a Gazdi

TOMBOLA is lesz értékes nyereményekkel, és annyit már most elárulhatunk, hogy az egyik fődíj egy 2 fős, 2 napos utazás lesz a Dravahotel Thermal Resort Harkány****-ban, természetesen kutyát lehet vinni! :)

A belépés a rendezvényre ingyenes, azonban becsületkassza alapon a Noé Állatotthon Alapítvány fajtamentő csoportjának gyűjtünk!
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Házirend, szabályok:
A kutyáknak rendelkeznie kell a kötelező mikrochippel és érvényes oltási könyvvel. Tüzelő, beteg vagy agresszív kutyákat a rendezvényre tilos hozni! Kutyakaki felszedéséről és eltüntetéséről minden gazda saját kutyája után köteles gondoskodni! A kutyák által okozott bármilyen kárért a gazda a felelős. A rendezvényről film és fotók is készülhetnek. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogatja. A házirend a rendezvényre való belépéssel lép életbe.