Szimpla háztáji

 
A Szimpla Háztáji 2013 októberében nyílt meg azzal a céllal, hogy a Szimplakerti Háztáji Piacon kapható termelői alapanyagokból nap-mint-nap finom, egészséges ételeket és italokat tegyünk elétek. Néha házias, néha egzotikus, van, hogy az iskolai menzát idézi minőségi alapanyagokkal, máskor pedig egy csúcséttermet. A közös minden háztájis étekben, hogy alapanyagban, minőségben nem ismerünk tréfát. Nálunk lehet egész nap reggelizni, minden nap gulyásozni, máshol meg nem található sütiket próbálni vagy teljesen átgondolni mindazt, amit eddig a desszertről hittél. 

 

 Kövesd a Szimpla Háztájit Facebookon!

 Kövesd a Szimpla Háztájit Instagramon

 


A kínálatunkban megtalálható néhány kis, kézműves borászat legjobb bora, valamint kis sörfőzdék jobbnál jobb produktumai, gyümölcsből készült szörpök, bio gyümölcslevek és frissen préseltek is. A kávénk persze nem magyar, de az is válogatott kistermelőktől érkezik hozzánk és maximális szakértelemmel készítjük neked! 

 

Nem csak az alapanyagoknál, hanem minden más téren is figyelünk a fenntarthatóságra, a tányérok, evőeszközök már nem eldobhatóak, nem csöpög a csap, nem az utcát fűtjük, gyerekmunkásokat pedig még a színfalak mögött sem alkalmazunk. Erőfeszítéseinket a Felelős Gasztrohős Fenntartható Étterem minősítéssel díjazta.
 

 

Nyitvatartás: H-V 8:00-18:00 

Havonta egy-egy arra érdemes feltörekvő művésznek felkínáljuk a szabad falfelületeinket a bemutatkozásra, mindig jó zene szól és egyébként is, ez a legjobb a hely a Kazinczy utcában ha finomat ennél, vagy csak kávéznál egyet egy jó süti mellett.

 

Program