Gyakori kérdések

Nyitva tartás:

H-Szo - 12:00 - 04:00

V - 9:00 - 04:00

Melyik pultnál mikor kérheted ki az italod/ételed?

Első pult: H-Szo 12:00-tól, V: 9:00-tól
Kerti pult: H-Szo: 15:00-tól, V: 9:00-tól
Konyha: H-P: 12:00-tól, Szo-V: 17:00-tól
Emeleti hátsó pult: 18:00-tól
Sörpult: 18:00-tól
Szalon pult: H, K: zárva, Cs-V: 18:00-tól
Bor Bár: 19:00-tól
Bio Bár: H, K: zárva, Cs-V: 18:00-tól
Koktél Bár: 20:00-tól

Kapcsolat:

* Szimpla Kert: 1075, Budapest Kazinczy utca 14.;

e-mail: szimpla@szimpla.hu; 

tel: +36 20 261 8669 (10-15-ig hívható)

HÁZIRENDÜNKET IDE KATTINTVA ÉRHETED EL >>

 

Mi a Wi-Fi jelszó?

A jelszó mindig: szimplakert

Ez egy jó hely?

Igen.


Lehet-e bevinni állatot?

Hétfőtől szombatig reggel 10-től este 10-ig igen, vasárnap a Háztáji Piac ideje alatt (9:00 - 14:00) nem, 14:00-től 22:00-ig igen.

 

Mi volt előtte az épület?

Héber féle kályhagyár.

 

Mit lehet enni?

A Szimpla Háztáji a Kazinczy utca 7-ben, reggel 8-tól várja a reggelire éhezőket, délutántól pedig valódi háztáji finomságokkal, szendviccsel, salátával, sütivel, gyümölcslevekkel és első osztályú kávéval várunk ugyanitt.

A Szimpla Kertben 12 órától tudtok kávézni és 11:30-tól vár a konyha az első emeleten, ha megéheznél.

Vasárnap reggel 9 és délután 2 között hétvégi reggeli vár az emeleten a háztáji piac termelőinek válogatott finomságaival.

 

Tudok-e asztalt foglalni?

A vendégtér asztalaira illetve csoportos foglalás esetén (20-50 fő között) írj a szalon@szimpla.hu e-mailcímre a feltételekért. A vasárnapi reggelire a brunch@szimpla.hu címen van lehetőség foglalásra.

 

Van belépő díj?

Nincs, a Szimpla Kert minden programja ingyenes. Az esti órákban előfordulhat, hogy egy kicsit várakozni kell a bejutásra. Saját biztonságod érdekében belépés előtt rövid biztonsági vizsgálaton eshetsz át.

 

Lehet bankkártyával fizetni?

Igen, de ha készpénzzel szeretnél mindenképpen, akkor a bejárat balkéz felé első beugrójában van ATM.

 

Miket lehet bevinni és miket nem?

Amennyiben olyan tárgy vagy eszköz van nálad, amit a biztonsági szolgálat nem kívánatosnak, illetve kockázatosnak ítél, azt a bent tartózkodás idejére le kell add a bejáratnál. Mindez természetesen a személyiségi jogok figyelembe vételével és tiszteletben tartásával történik. Előre is köszönjük a türelmeteket és a megértéseteket! Jó szórakozást kívánunk!

Csatlakoztunk a Biztonságos Tér programhoz, mert úgy gondoljuk senkit nem szabad, hogy hátrányos megkülönböztetés érjen szexuális orientációja, nemi identitása, nemi önkifejezése, bőrszíne, vallása, etnikai hovatartozása, vagyoni helyzete, vagy bármely más egyéb tulajdonsága miatt és nyitott, elfogadó, szolidáris, egymás véleményét és különbségeit tiszteletben tartó, igazságos, demokratikus alapokra és közösségi összefogásra épülő társadalomban szeretnénk élni.

Meddig tartanak a koncertek?

Kedden, szerdán és csütörtökön este 10-ig, a pénteki open stage 23:30-ig, a vasárnapi jam 23 óráig.

 

Biztonságos az épület?

Az épület statikailag teljesen biztonságos, kérjük mindig figyelj hova lépsz és hova ülsz le, előfordulhatnak üveg szilánkok, élesebb dizájn elemek, melyek kellő körültekintés hiányában balesetet okozhatnak.

 

Bevihetem a bringámat?

Arra kérünk, hogy biciklidet helyezd el az épület előtti, vagy az attól kb 50 méterre lévő, kamerával megfigyelt kerékpártárolóban! Kerékpár megőrzést nem vállalunk.

 

Hol lehet parkolni?

Ha mindenképpen autóval kell érkezned és nem találsz helyet, javasoljuk a Nagy Diófa utcában lévő parkolót. Ha árut szállítassz, zenekart vagy programot hozol, akkor a be és kipakolás idejére a Szimpla Kert előtt is megállhatsz.

Elhagytam valamit, megtaláltátok?

Ha nálunk láttad utoljára a keresett tárgyat, írj a lostandfound@szimpla.hu címre vagy gyere vissza napközben (a legjobb 10:00-19:00 között) és keresd az őrnél a kapuban.

 

 

Program