A zene örök, a zene mindenkié. Nagyon fontos számunkra a zene, és mindaz, ami a zenét körülveszi, létehozza, inspirálja, új minőségbe emeli. A zene a legjobb nemzetközi nyelvek egyike, kapcsolat és kontaktus egyben.

 

Kövesd a Szimpla Musicot a Facebookon!

 

 

A sokféleséget tartjuk szem előtt, így a népzenétől a jazzen át a rockig, az elektronikus zenét is érintve sokfelé kalandozunk a zenei palettán. Legyen szó a Koncert Keddről, a Tajtékos Szerdáról vagy a Basszuskulcs Csütörtökről, cél, hogy olyan  zenészek lépjenek színpadra, akik mernek kísérletezni, és táplálkozni tudnak a klubhangulat visszajelzéseiből.

 

 

SZIMPLA LEMMING PROGRAM

 

A zene a változás, a zene az újjászületés. Zenei tevékenységünk nem áll meg az élő zenénél. Szimpla Lemming Program elnevezésű zenei ehetségsegítő programunkkal igyekszünk minél több ígéretes zenekart hozzásegíteni minél több lehetőséghez, például stúdiózáshoz, turnézáshoz, fellépésekhez, médiatámogatáshoz. Tudj meg többet az elmúlt Lemming Programról itt ->

 

 

 

 

 Stúdió a romkocsmában

Folyamatosan fejlődő hangstúdiónkban több projektet is ápolunk. 

Zenészcentrikusak, személyre szabottak vagyunk, az itt rögzített anyagok sokszor részesülnek médiatámogatásban. Színvonalas technikával, koncertfelvételi és utómunka lehetőségekkel várunk.
Tudj meg többet a stúdiónkról itt ->

 

Szimpla korong

A zene kerek. A kerek formáknak mindig van jövője, ezért minden évben összerakjuk az előző év zenei válogatását, ez a Szimpla Konczert. Hallgasd meg itt, vásárold meg a vizipipás pultnál vagy az internet számos zenei webáruházában!