TuneUp!


Gyere el a TuneUp (Berlin) zenei workshopjára a Szimplába, és fejleszd a zenei kreativitásod!

Zenész vagy, és szeretnéd fejleszteni a tudásod, valami újat tanulni, esetleg egy jót jammelni másokkal? Akkor ragadd meg az alkalmat, és gyere el a berlini Tune Up workshopjára a budapesti Szimpla Kertbe 2019. szeptember 27 és 29 között!

A TuneUp egy 2002-ben jam sessionként indult, majd 2007-ben improvizációs zenével foglalkozó egyesületté alakult. Berlin híres, vibráló RAW kerületében tartják fenn a TuneUP Space nevű helyet, amely egy stúdió, próbaterem és kreatív műhely elegye a Szimpla Badehaus mellett található, amely 8 éve ad helyet a TuneUP Session-öknek, a Badehaus Szimpla leghosszabb ideje futó állandó programjának. A különböző zenei események mellett a ház zenekara, a „TuneUP Sound Collective” rendszeresen koncertezik és lép fel fesztiválokon 100 százalékig improvizatív stílusú zenéjével.

Az alábbi workshopokon van lehetőség részt venni: gitár, basszusgitár, dob, beatbox és didgeridoo. A workshopok alkalmazkodnak a résztvevők korához és zenei jártasságához. Ez azt jelenti, hogy bárki jelentkezhet 16 éves kor fölött – a kezdőtől a haladó szintig. A workshopok maximális létszáma 3-4 fő (megjegyzés: a didgeridoo workshop résztvevőinek száma maximum 10 fő!).

A workshopok célja részben a készségfejlesztés, a hangszeres játék fejlesztése, valamint egyes technikák elsajátítása.

A workshopok végén 2019. október 1-jén és 2-án két élő koncertre kerül sor. Mindenki szabadon eldöntheti, hogy szeretne-e részt venni ezeken a koncerteken, de mindenképpen szeretnénk látni, hogy mit tanultatok!

Röviden:

- A workshopok időpontja: 2019. szeptember 27-29. (napközben)
- Az előadások időpontja: 2019. október 1-2.
- Helyszín: Szimpla Kert, Budapest
- A workshopok nyelve főképp angol.
- Résztvevő: Bárki jelentkezhet 16 év felett, a kezdőtől a haladó szintig
- Részvételi díj: 15.000 HUF (2019. szeptember 12-ig kedvezményes, 12.000 forintos jegy), az első workshop napon készpénzben fizetendő.
- A regisztráció határideje: 2019. szeptember 20.

További információk a TuneUp-ról:
https://www.tuneupberlin.de/
https://soundcloud.com/tuneupberlin
https://www.facebook.com/TuneUPBerlin/
https://www.youtube.com/channel/UCcAF6E5oGEviIABn1oDgR7w

Regisztrálnál?
Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, amit megtalálsz itt: https://forms.gle/NZChzkFNuehF3SSGA
és a honlapunkon is.

Workshopok és további infó az eseményben:Előadások (2019. október 1-2)
Október 1-jén a Szimpla Kertben koncertre kerül sor, melynek során egy kis jam session formájában a résztvevők bemutatják a workshopokon tanultakat. Ha szeretnéd egy vagy több dalodat bemutatni a színpadon, beszéld meg a TuneUp csapatával – imádni fogják!

Október 2-án egy második koncertet rendezünk egy másik helyszínen, a MitOst – Berlin – Budapest fesztivál nyitóeseményének keretében. Erről további információkat a workshopok során kaphattok.

Több információért írj a szimpla@szimpla.hu e-mail címre.

Gyere és légy részese ennek a különleges kalandnak!

Program